Seizoen 2024

Heropening kwekerijtuin

Nog 3 weken en ’t is zo ver. Na een moeilijk jaar en nog moeilijkere winter, begint de bodem wat op te drogen, zodat we binnenkort weer aan het planten kunnen slaan.

Doordat ik vorig jaar niet veel open kon zijn, heb ik een grote voorraad planten staan, velen daarvan werden omgepot naar grotere potmaat. Het is trouwens mijn streven dat P9 in de toekomst eerder uitzondering is.

In april en mei zal de kwekerij (op 11 mei na, dan sta ik in Beervelde) elke zaterdag open zijn. Daarnaast uiteraard ook op afspraak.

Het weekend na Beervelde, 18-19 mei is er open deur weekend.

Ook op 31 augustus/1 september open weekend.

Van een aantal bijzondere soorten heb ik echter niet heel veel planten, dus wie die wil, zal best niet wachten tot de open deur dagen… Ik werk momenteel aan mijn voorraad/assortimentslijst (het is nog niet van alle planten duidelijk wat de natte winter in combinatie met een week vriezen veroorzaakt hebben).

Op de kwekerij gelden de gebruikelijke kortingen voor leden van VVPV en Groei en Bloei (Tuinpunt).

De geactualiseerde assortimentslijst komt tegen einde maart/begin april online.

Met fleurige groeten

Koen