Seizoensopening 2023

Dit jaar zal ik (door gunstiger uurrooster in hoofdberoep) wat meer zaterdagen open zijn, toch zeker in de belangrijkste maanden april-mei.

We starten met het weekend van 1 EN 2 april.

Zoals de geüpdate plantenlijst op de website laat zien, heb ik al een mooi basisassortiment. Enkele tientallen soorten zijn nog in de vermeerdering/opgroei en/of testfase. De borders werden ook wat aangepast / aangevuld.

Het is altijd zoeken naar ruimte op de kwekerij, maar toch hou ik er aan zoveel mogelijk planten in ruimere potten te poten. Gemakkelijker om water te geven, en het wortelgestel is zoveel beter ontwikkeld om nadien bij de klant onmiddellijk door te groeien.

In samenwerking met de Nederlandse kwekerij Koala heb ik ook wat jongere planten van goed winterharde eucalyptus, zoals u die in de kwekerijtuin ook kan zien gedijen. 95% van de planten blijven echter vaste planten. Enkele favoriete heesters worden toegevoegd, zij het in kleine aantallen.

Meer openingsdata / -weekends vindt u in de aparte rubriek. Veel klanten komen wel op afspraak. Dat kan ook op zondag, feestdag, ’s avonds… we vinden wel een oplossing.

Dat doe je best per mail of chatbericht of sms (als buschauffeur kan ik mijn telefoon niet opnemen als ik aan het werk ben, en dikwijls kom ik te laat thuis om nog terug te bellen).

Facebook: koen kwekerijtuin Sollya
Email: koen@sollya.be

Telefoon (sms): 0476/880339

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *